REGELS M.B.T. AANMELDEN VOOR STERRENPOST.

● Je bent bevallen tussen de 15 en 42 weken (maakt niet uit hoe lang het is geleden)*;

● Je kindje geleefd heeft (tot en met 12 jaar);

● Je woonachtig bent in Nederland of België.

● Het is NIET mogelijk om iemand anders op te geven. Ook niet met toestemming van de ouder(s). Graag de ouder(s) zelf laten aanmelden via deze website.

 

*Sinds mei 2019 versturen wij Sterrenpost met veel liefde, warmte en geborgenheid. De aanmeldingen stromen nog steeds dagelijks binnen, maar de laatste tijd ook verwijtende, boze berichten met betrekking tot de voorwaarden van aanmelden.

Aanmelden is op dit moment mogelijk vanaf een zwangerschap van 15 weken en dat is omdat wij ergens een grens moesten trekken. Deze grens is gebaseerd op de inhoud van Sterrenpost. Er zijn kaartjes die gaan over momenten die mama's ervaren tijdens de zwangerschap zoals bewegingen. Uitzonderingen daar gelaten voelen mama's pas rondom de 15 weken hun kindje(s) bewegen.Het laatste wat wij willen is dat het ontvangen van Sterrenpost kwetsend of niet passend is en daarom hebben wij voor deze grens gekozen.

Alsjeblieft(!) denk niet dat wij de kindjes onder de 15 weken niet koesteren of erkennen, in tegendeel, maar wij hebben heel bewust voor deze grens gekozen. Wij vinden dat ALLE kindjes benoemd moeten worden! Klein, groot, 'af' of nog niet. Wij willen alleen de ouders niet kwetsen op de jaardag van hun kindje(s).

Wij hopen, na onze uitleg hierboven, op begrip.

 

Lieve groet,

Team Stichting Het Sterrenboekje