STILL IN YOUR EYES


Op 8 december 2019 was de boekpresentatie+expositie van het boek Still In Your Eyes. Wil jij zien hoe deze dag is verlopen? Kijk dan vanaf minuut 16.02 deze video

 

Het idee voor Still In Your Eyes is bij ons op de bank ‘geboren’.

Marcel ervaarde toen wat voor enorme impact het heeft op ouders en families van stilgeboren of vroeg overleden kindjes.

Hij weet dat natuurlijk wel, maar het daadwerkelijk zien en horen hoe het na zo’n gebeurtenis nog verdergaat, dat raakte hem diep.

Toen wist hij dat hij dit wilde gaan doen; het vastleggen van de ogen van ouders (en familie) denkende aan hun kindje(s) zodat we hen weer een beetje zichtbaar kunnen maken.

 

In het boek Still In Your Eyes staan verhalen van ouders/familieleden/professionals die hun verhaal doen na het verlies van een kind. Dit boek is niet alleen bedoelt voor mensen die het hebben meegemaakt, maar ook zeker voor 'buitenstaanders' die het beter willen begrijpen hoe het is om het mee te moeten maken.

 

Gebruik bij je bestelling de code hetsterrenboekje (allemaal kleine letters) en je betaald geen verzendkosten + er gaat €5,- naar Stichting Het Sterrenboekje. Rechtstreekse link naar Still In Your Eyes is : https://www.inyoureyes.nl/shop/product/still-in-your-eyes-fotoboek/

 

Heel veel liefs,

Carina, Steef en Noah*