Team Stichting Het Sterrenboekje

 

Carina Kramer (oprichtster/voorzitter)

Lieve allemaal,

Mijn naam is Carina (31) en ben de oprichtster/voorzitter van Stichting Het Sterrenboekje. 8 januari 2019 ben ik trotse mama geworden van onze Noah*. Na het open en eerlijk delen van mijn gevoelens op social media ben ik in contact gekomen met ouders die ook hun kindje(s) zijn verloren. Tijdens een lotgenoten bijeenkomst beloofde wij elkaar elk jaar op de jaardag een kaartje te sturen en zo ontstond 'Het Sterrenboekje'. Dit is, in positieve zin, uit de hand gelopen nadat ik op social media vroeg of meer mensen hier behoefte aan hadden. Naast mijn werk in een ziekenhuis ben ik parttime bezig met Sterrenpost maken, beantwoord ik al jullie mailtjes en onderhoud ik alle social media kanalen van de stichting. 

Veel liefs, Carina


Marleen Jansen (secretaris):

Hallo allemaal!

Mijn naam is Marleen (26) en ik ben sinds maart 2020 Sterrenpost-medewerker van Stichting Het Sterrenboekje. Moeder van een prachtige zoon Jake (2) en 2 jonge sterrenkindjes die ik vroeg in mijn zwangerschap ben verloren. In januari 2019, na de geboorte van Carina & Steef hun prachtige zoontje Noah*, heb ik Carina via Instagram leren kennen. Wij hadden meteen een klik samen en de vriendschap is inmiddels uitgebloeid tot een geweldige, intense band. Door omstandigheden kwam ik in januari 2020 thuis te zitten en ben ik sinds maart 2020 gaan helpen met het schrijven van de kaartjes. Inmiddels help ik met meerdere voorbereidingen en ben ik sinds oktober 2020 officieel bestuurslid van de stichting. Ik vind het een eer om samen met het team bezig te kunnen zijn met de Sterrenpost pakketjes en zo alle ouders te kunnen voorzien van een gepersonaliseerd, liefdevol  pakketje op de jaardag van hun sterrenkindje. 


Heel veel liefs, Marleen


Steef Harder (penningmeester):

Mijn naam is Steef (31) en ik ben de penningmeester van Stichting Het Sterrenboekje. Ik ben de papa van Noah*. Ik hou mij bezig met de financiële zaken rondom de stichting. Zo hou ik alle in en uitgaven bij en daarnaast help ik Carina met Sterrenpost maken. Naast mijn bijdrage in de stichting ben ik fulltime verpleegkundige in het ziekenhuis en sport ik graag.

Lieve groet, Steef


SOCIAL MEDIA

Instagram : @stichting.het.sterrenboekje

Facebook pagina: Stichting Het Sterrenboekje

E-mail adres: info@carinakramer.nl 

POST ADRES

Stichting Het Sterrenboekje

Omroepweg 11 8548

1324 KT Almere

Dit is géén woonadres, maar een postbus.

Zowel post als pakketjes kunnen hier naartoe gestuurd worden.

.